2011-01-11 16:33:24• hírek • Szatmar.ro

Célkeresztben az Alexandria

Alig négy nap választja el a szatmárnémeti kosárlabda szerelmeseit a tavaszi idény első mérkőzésétől, hisz szombat délután 18 órai kezdettől a VSK az nyolccsapatos rájátszás első körében az Alexandria együttesét fogadja.

A bajnokit természetesen ismét a Sportlíceum Ady Endre utcai termében rendezik, ahol ezúttal debütál hivatalos meccsen a vadiúj burkolat is, amelyet a vasárnapi, Szolnok ellen 54-48 arányban megnyert barátságos mérkőzésen felavattak a lányok. Ezen a találkozón pályára lépett a VSK két légiósa, a lett Teilane és a bosnyák Mehmetic is, akik az Alexandria ellen mutatkozhatnak be tétmeccsen is a szurkolóknak.

„Mindketten pozitív benyomást tettek, egyértelműen pluszt jelentenek a csapatnak. Az edzésen is nagyon profi a hozzáállásuk, de a többiek is sokkal komolyabban, keményebben készülnek, most már igazán lesz tétje a mérkőzéseknek. A hétfő esti tréning egyébként az utóbbi évek legkeményebb és egyben legsikerültebb edzése volt, a lányokat jobban igénybe vette fizikailag mint egy tétmérkőzés. Az erőnléti fejlesztés mellett azért a labda is főszerepet kap", méltatta a két új játékost valamint a csapat felkészülését Éles Péter menedzser. Aki elárulta azt is, hogy térdsérülése miatt Klein még nem tudott a csapattal gyakorolni, ő csütörtökön kezdi meg a tréningezést.

A VSK mellesleg nem csak a bajnokságban csap össze a pontvadászat Dél-Keleti csoportját megnyerő Alexandriával, a két gárda ugyanisa Román Kupa negyeddöntőiben is összecsap egymással: február 16.-án Teleorman megyében, március 2.-án pedig Szatmárnémetiben. Az egyenes kieséses rendszer negyeddöntőinek további párosításai keretén belül a Craiova- Gyulafehérvár, a Rapid - Arad és a Sepsiszentgyörgy - Jászvásár párharcokat rendezik majd meg. A népgyes döntőre március 25.-26.-án kerül majd sor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: